Welkom

Enig Verschil is een jongerenvereniging voor holebi’s en transgenders tot 30 jaar in hartje Antwerpen. Tweewekelijks komen we samen in café Den Draak (EV Café) om samen te drinken, praten en ons te amuseren. Is het thema holebi nog helemaal nieuw voor jou? Wil jij graag mensen leren kennen met soortgelijke gevoelens en ervaringen? Mocht je bang zijn om de eerste stap te zetten, bekijk dan zeker ons onthaal.

Onze vrijwilligers zetten zich op verschillende vlakken in voor onze vereniging. Een belangrijk onderdeel is onze scholenwerking. Wil jij graag een workshop in je klas, school, organisatie of vereniging over het thema holebi’s? Je kan een workshop aanvragen waar we op een informele en interactieve het thema exploreren.

Verken zeker onze website om meer over ons te weten te komen.

Holebi zomerkamp ‘Camp Z’

Camp Z is een jaarlijks holebi & transgender zomerkamp door jongeren vóór jongeren tot en met 30 jaar. Het kamp is een samenwerking tussen verschillende holebi verenigingen in Vlaanderen. Wil je graag mensen uit alle hoeken van het land leren kennen, dan is dit een gouden kans!

Meer informatie vind je op de pagina van WJNH of op de Facebookpagina

Jammer genoeg zijn er momenteel geen beschikbare plaatsen meer voor het kamp. Zet je zo snel mogelijk op de wachtlijst en als er een plaats vrijkomt wordt je op de hoogte gebracht! Volg alvast de facebook pagina zodat je volgend jaar mee kan!

Kalender

juni

06jun20:0023:00EV-café

15jun(jun 15)19:0017(jun 17)16:00EV Ardennenweekend

20jun20:0023:00EV-café

23jun19:3023:00EV Ladies Night: UPPERDARESensuele & pikante workshop: ladies only!

Volg ons op Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
X